HOĆE LI MILANOVIĆ BITI POZVAN NA OTVORENJE PELJEŠKOG MOSTA? ‘Popis uzvanika nije utvrđen…’

15.06.2022. 16:12:00

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, uoči sjednice Vlade komentirao je pohvale koje mu je uputio predsjednik Zoran Milanović, rekavši da ministar ‘solidno radi svoj posao te da iza njega stoje neki od najvećih projekata’.

Butković je rekao da iza čitavog niza projekata u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji stoji Vlada RH i Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u suradnji s drugim ministarstvima.

Butković će skromno: 

“Ja nisam taj čovjek kojeg treba previše hvaliti. Mi u Vladi radimo jako dobre stvari i politika Vlade je otvoren dijalog sa svima, županima, dožupanima, gradonačelnicima, bez obzira iz koje opcije dolaze, nema tu stranačkih predznaka, mi ravnomjerno razvijamo cijelu Hrvatsku, sad se u Rijeci najviše toga događa, u suradnji s lokalnom vlašću, i mislim da je to dobro i za Hrvatsku i za Rijeku”, rekao je Butković.

Novinari su ga pitali hoće li predsjednik Milanović biti pozvan na otvorenje Pelješkog mosta. Ministar kaže, prvo treba dovršiti most i pristupne ceste.

“Popis uzvanika nije utvrđen, ali bit će pozvani svi koji trebaju biti tamo. Ovo je projekt svih projekata, nadstranački projekt i mi smo privilegirani da ga možemo dovesti do kraja. Završavamo i otvaramo najveći projekt u posljednjih 20-30 godina i mislim da je velika stvar. Sve će biti dobro, nisu toga dana bitni uzvanici, nego je bitno da bude što više građana i što više ljudi”, rekao je Butković.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Dnevno.hr/Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.