Hoće li sindikati i Vlada danas napokon pronaći zajednički jezik?

01.06.2013. 08:27:38

Jutros u 9 sati predstavnici sindikata i Vlade, pokušat će pronaći rješenje u sporu oko plaća. Sindikati javnih i državnih službi održat će konferenciju za novinare o rezultatima mirenja i najavi štrajka u 11:30 sati, nakon nastavka procesa mirenja s predstavnicima Vlade. >> Sindikati pripremaju štrajk, Mrsić tvrdi - blokade neće biti Jučerašnji dan završio je bez dogovora, a sindikati tvrde kako s organizacijom generalnog štrajka, koji bi se trebao održati u srijedu idućeg tjedna, i dalje nastavljaju. Ministar rada Mirando Mrsić, s druge strane, jučer je istaknuo kako blokada zbog štrajka neće biti. 'Neće biti blokade Hrvatske, neće biti kolona na granicama, zdravstveni sustav će raditi normalno', uvjeravao je Mrsić. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.