HOĆE LI ŽIVI ZID DO IZBORA PRESTIĆI SDP? PREGAZILI MOST A I DALJE NEZAUSTAVLJIVO RASTU. (CROBAROMETAR)

28.10.2017. 13:56:08

Tko provodi te ankete? Ovo je kao partijska organizacija koja smije samo objaviti ono što partija želi. Da barem ima stranke koje Hrvatski narod preferira onda bi se moglo reći da su ispitivanja realna i vjerodostojna. Zašto nema ovdje „Neovisni za Hrvatsku, A-HSP, HSP, HKS ? Jer nikako ne odgovara anketarima a najmanje partiji. Čak niti HNS ovaj puta ne odgovara partiji pa ni njih nema na popisu. Za to dragi ljudi, nemojte se zamarati podvalama CK SKH i misliti da su te ankete pokazatelj političkog stanja u Hrvatskoj. Oni su više pokazatelji koga bi partija najrađe vidjela na vlasti ! Pogotovo kad guraju bjegunca pred pravosuđem Todorića koji sada napada Vladu za krađu milijardi (da li on zna koliko se dalo krasti dok ga nisu smijenili a nadoknađivalo se iz proračuna? Trebalo je to zaustaviti jer bi inače desetke tisuća Hrvatskih radnika, poljoprivrednika i suradnika ostala bez posla.) Još bi tu trebalo napomenuti da se trenutačno „svi“ slažu oko smjene Vlade i da to neće proći. O tome se slažu i Bauk, kao i Petrov. Znaju da to neće proći s Plenkovićem kao Premijerom. Najnovije istraživanje Crobarometra otkrilo je promjene na političkoj sceni u listopadu.  Što se potpore građana tiče, Živi zid je pregazio MOST  i sada su ispred te stranke još samo SDP i HDZ! Afera Agrokor politički je obilježila listopad. Bloger, ali i bjegunac Ivica Todorić svakodnevno optužuje Vladu da mu je koncern oduzet na silu, najviše napada potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić i izvanrednog povjerenika Antu Ramljaka. Osnovano je saborsko povjerenstvo za Agrokor, ali je pitanje hoće li i proraditi. A kako su građani stranke „nagradili“ ili „kaznili“ na tim aferama pokazuje redovito istraživanje Dnevnika Nove TV Crobarometar. HDZ je zaustavio rujanski pad potpore među biračima i listopad završava s potporom od 32,5 posto. Istodobno je pad iz proteklog mjeseca zaustavio SDP i sada uživa potporu 23,4 posto birača. Živi zid među biračima povećava potporu i trenutačno ih podržava 10,5 posto birača. MOST pak ima 6,9 posto potpore, što je čak 3,1 posto manje od Živog zida. Ostatak ‘otpada’ na male stranke koje uživau zanemarivu podršku građana. (mo`š misliti, kao da Hrvati više ne vole Neovisne za Hrvatsku, A-HSP, HSP, HKS, ..  .. Milan Bandić 365 trenutačno uživa potporu 4,2 posto ispitanika, a IDS 2,3 posto. Slijedi HSU s potporom od 2 posto ispitanika, a HSS je na 1,9 posto. Reformisti Radimira Čačića mogu računati na potporu 1,5 posto birača, HDSSB Branimira Glavaša na 1,1 posto, a HNS je na 1 posto potpore.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.