Hoćemo li uskoro opet u istu državu? Srbija očekuje početak pristupnih pregovara s EU-om u listopadu

15.06.2013. 13:47:01

  1_PXL_101125_1217 - Srbija se nada da će na summitu Eurospke unije 27. i 28. lipnja biti odlučeno da pregovori o pristupanju EU počnu u listopadu - izjavila je potpredsjednica Vlade Srbije za europske integracije Suzana Grubješić u intervjuu za Euraktiv Njemačka. Grubješić je rekla da bi odgoda početka pregovora bilo loša vijest za Srbiju, koja je u proteklih deset mjeseci uradila mnogo više nego što se očekivalo. Špekulacije o odgodi početka pregovora počele su nakon što su neki njemački dužnosnici nagovijestili da će se  kancelarka Angela Merkel na summitu krajem lipnja založiti da pregovori sa Srbijom počnu najranije 2014. >>> Velika Britanija želi Srbiju u EU Izvorinu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.