Hodak, Krišto i Jurčević iznose nove dokaze o ratnim zločincima u Vukovaru!

17.10.2013. 18:00:54

Osim novih dokaza o ratnim zločincima, osvrnut će se i na DORH, za koji kažu da skriva dokaze i svjedočanstva kako bi zaštitio agresorske ratne zločine i zločince. Posebno će zanimljivo biti čuti što kažu o Milanki Opačić, za koju kažu da je dala podršku Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara te njima osobno. Povjesničar Josip Jurčević, novinarka Karolina Vidović Krišto i njihov odvjetnik Zvonimir Hodak u petak će iznijeti nove dokaze o ratnim zločincima s područja Vukovara. Trojac je u srpnju podigao kaznenu prijavu protiv Vojislava Stanimirovića. - Sazvali smo konferenciju za medije da bismo predočili dokle je stvar došla. Predočit ćemo komunikaciju s državnim institucijama kojima smo podnijeli prijavu i predočit ćemo nove dokumente. Smatramo da je obvezan naš javni pritisak da bi ono što se zove pravna država napokon profunkcionirala. To ističemo neprekidno, a to se, nažalost, ne događa. S druge strane, vidite kontekst u kojem se to sve događa. Prije više mjeseci smo podnijeli prijavu, predali dokumente, međutim stvar se nije pomakla s mrtve točke. Pogledajte što se sve događa u Vukovaru. To sve pridonosi nezadovoljstvu Vukovaraca – rekao nam je Josip Jurčević. Osim novih dokaza o ratnim zločincima, osvrnut će se i na DORH, za koji kažu da skriva dokaze i svjedočanstva kako bi zaštitio agresorske ratne zločine i zločince. Posebno će zanimljivo biti čuti što kažu o Milanki Opačić, za koju kažu da je dala podršku Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara te njima osobno. Konferencija za medije održat će se u 11 sati. Z.S. - Dnevno.hr Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.