Horor u Malom Lošinju: 'Znamo tko je ubojica, odavno se trebao liječiti, ali sustav je zakazao'

14.02.2020. 17:43:00

Prema informacijama do kojih je Večernji list došao od stanovnika Malog Lošinja i susjeda nesretne obitelji, doznajemo kako je ubojica 41-godišnji Osječanin.

Jutros između 7 i 8 sati u Malom Lošinju dogodio se strašan zločin u kojem je život izgubila 16-godišnja djevojka. Kako neslužbeno saznaje Večernji list, pomahnitali susjed ušetao je u obiteljsku kuću ulici Lošinjskih brodograditelja i hladnim oružjem krenuo prema majci preminule djevojke s namjerom da je ozlijedi ili usmrti. Međutim, u tom trenutku nesretna djevojka svojim je tijelom pokušala spriječiti napadača nakon čega ju je napadač izbo nožem i usmrtio na licu mjesta.

PU primorsko-goranska potvrdila je kako su sve raspoložive snage na terenu te da tragaju za ubojicom koji je nakon počinjenog kaznenog djela odlutao u nepoznatom smjeru.  Prema informacijama do kojih je Večernji list došao od stanovnika Malog Lošinja i susjeda nesretne obitelji, doznajemo kako je ubojica 41-godišnji Osječanin koji već neko vrijeme živi u ovom primorskom mjestu i živi od ribolova. Međutim, takve informacije policija nam nije potvrdila. 1 / 7 Mali Lošinj: Policijski očevid u kući gdje je ubijena ženska osoba "Mislim da se on liječio, tako se barem pričalo po ulici. Znam da je volio ribolov i od toga preživljavao. Po cijelom mjestu se sada priča kako je on ubojica, ali nitko ne zna koji je bio njegov motiv. Sada je stvarno jezovito biti tu. Sve je puno policije i forenzičara, kao da smo u horor filmu", ispričao nam je I. V., čovjek čija je kuća od mjesta zločina udaljena desetak metara. Stanovnici Malog Lošinja ističu kako je problematični 41-godišnjak vodio osebujan život.
"Na svom Facebook profilu vrlo često objavljivao je dugačke, konfuzne i besmislene statuse. Umislio je da je istraživački novinar i da na svom profilu istražuje problem prostitucije i droge u Hrvatskoj. Nesumnjivo je da je takvo javno istupanje bilo dosta zastrašujuće", ističe naš sugovornik dodavši kako je više puta izbjegao hospitalizaciju te da je sustav nesumnjivo zakazao. Naš sugovornik dodao je i to kako su po mjestu počele kružiti razne teorije o motivu ubojstva, a najuvjerljivija se čini ona prema kojoj se psihički rastrojeni čovjek nastoji obračunati sa svojom bivšom partnericom koja je nekad davno živjela na istoj adresi gdje i obitelj nastradale djevojke.  Ukoliko se takva teorija pokaže točnom onda je maloljetna djevojka život izgubila samo zato što se našla na krivom mjestu u krivo vrijeme. Izvor: Večernji list

Izvorni autor: Denis Romac/ Juraj Filipović/Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Autor: