Hrvat u kavezu protiv jednog od najboljih teškaša UFC-a!

22.05.2013. 20:23:53

Stipe Miočić borit će se 15. lipnja u Kanadi protiv uvijek atraktivnog Roya Nelsona, koji je uletio kao zamjena nakon što mu je propala borba sa Dos Santosom Roy Nelson trenutno se nalazi na petom mjestu ljestvice teškaša, a nadao se kao zamjena uletiti u obračun ovaj vikend s Juniorom Dos Santosom, no Marc Hunt riješio je svoje probleme s vizom, tako da će se dogovoreni meč ipak održati. Umjesto s JDS-om, opasni 'debeljko' borit će se s Amerikancem hrvatskog podrijetla Stipom Miočićem, koji se trebao boriti protiv Soua Paleleija, no UFC mu je odlučio promijeniti protivnika, piše Fightsite.hr. Na istoj UFC 161 priredbi nastupit će i Igor Pokrajac, protiv Ryana Jimmoa u poluteškoj kategoriji. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.