Hrvati na ovim lokalnim izborima moraju kazniti Hrvatsku Demokratsku Zajednicu

12.05.2021. 10:09:00

Josip Deur je na svojem osobnom facebook profilu objavio slijedeće:
Hrvati na ovim lokalnim izborima moraju kazniti Hrvatsku Demokratsku Zajednicu jer su od 30. godina postojanja samostalne države Hrvatske 22. godine upravo oni na vlasti a u te 22. godine su svojom politikom i političkim potezima osiromašili i iselili više Hrvata nego i jedan rat, uništili, opljačkali i u bescjenje prodali toliko firmi od poljoprivrede i proizvodnje do uslužnih i turističkih kompleksa da smo postali tuđinci u vlastitoj državi!
Upamtite da bi Vlada vladala potrebi su joj kraci, u ovom slučaju to su županijske, gradske i općinske organizacije a onaj kome ne smeta hrvatsko-velikosrbrska trgovačka koalicija za mene je gori od samih upravitelja vlasti jer to čini ne iz neznanja ili domoljublja kako se predstavlja već iz vlastitih ineresa ne mareći za egzistenciju i opstojnost svog naroda!
Uopće me nemojte ni pokušavati ubjediti kako je HDZ bio pokret koji je stvorio državu i kako je u njoj danas velik broj branitelja koji su je stvarali [upamtite bio je], čast istaknutim čestitim pojedincima koji bi stali na prste jedne ruke ali sve su to gospodo izdajnici a uz to i jedni veliki lažovi kada pričaju o svom ratnom putu "u ratu su bili kukavice i dezerteri u što sam se sam uvjerio ali eto aktualna politika im dozvolila da upravo oni pišu povijest u što sam se posebno uvjerio u gradu Vukovaru i ne brinite prepoznat će se oni!
Nije me uopće briga hoće li doći crveni na vlast, sa crvenima me neće nitko uplašiti kao i da će biti gore jer ako mora biti gore neka bude gore, vjerujte bolje nismo ni zaslužili a ako pak mora biti i rat neka bude još dok sam mlad i dok mogu dati svoj obol u borbi i oslobođenju od zla!
Žao mi je za ove zadnje retke rečenice ali ogorčen sam koliko smo slijepi pored zdravih očiju i gluhi pored zdravih ušiju, jednostavno ne mogu više mirno i šutke gledati kako propadamo i nestajemo kao narod i kao država!
Davno je Bruno Bušić napisao:
"NEMA DRŽAVE BEZ KRVAVIH GAĆA"
I bio je u pravu!
A ja vam danas kažem:
"Jadan ti je narod koji ne drži do vlastite povijesti i koji ne uči na vlastitim greškama, koji se ne pouzdaje i ne predaje svoje brige Bogu već čovjeku, taj narod čekaju krvave gaće i uplakane majke sve dok se ne dozove pameti i ne počme kažnjavati djela izdaje, prevare i prodaje pa makar mu one dolazile i iz vlastite kuće..."

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.