HRVATI ODBILI KLEČATI UOČI UTAKMICE I IZAZVALI SKANDAL?! ‘Bravo za Dalića i Vatrene, bio je to dobar potez!’

07.06.2021. 10:29:00

Hrvatska je odigrala jučer svoju posljednju provjeru uoči starta Europskog prvenstva, ali poraz od 1:0 nije jedina stvar koja će se pamtiti s te utakmice. Naime, Hrvati su odbili klečati uoči starta utakmice…

Naime, kamera je prikazivala samo belgijske nogometaše, ali u jednom trenutku se jasno pokazalo da nitko od Hrvata nije se priključio globalnoj podršci, pokretu Black Lives Matter.

Taj detalj prokomentirao je i Robert Pauletić na društvenim mrežama.

Kamermani dobili upute da izbjegavaju Hrvate?

“Gledam prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatske i Belgije. Prije početka intonirane su himne, a onda su Belgijanci kleknuli u znak podrške pokretu Black Lives Matter. Interesantno, niti jedna kamera nije prikazala nekog našeg igrača u tom trenutku! Kasnije sam vidio na fotografiji: nitko od Hrvata nije klečao! Kamermani to nisu htjeli prikazati, vjerojatno su dobili takve upute.”

Screenshot/NovaTV

Još je dodao:

“Ovom bih prilikom izrazio podršku Daliću i momcima za takav potez. Ne vidim zašto bi se sportaši uopće miješali u politiku (uostalom, zar nije FIFA proklamirala zabrane političkih gesta i svrstavanja?). Još manje vidim zašto bi Hrvati klečali za nekakav pokret iz SAD! Ako Belgijanci, Englezi i drugi hoće klečati, to je njihova stvar”, stoji u Pauletićevoj objavi.

Zanimljiv detalj, treba vidjeti hoće li ova poruka odjeknuti u svjetskim medijima i što će se dogoditi na Wembleyju!?

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: P.V./Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.