HRVATI PROŽIVLJAVALI PRAVU DRAMU NA TERENU! Utakmica prekinuta, samo se iznenada srušio!

01.11.2021. 15:00:00

Na utakmici rukometnih klubova HSV-a i Melsungena na tribinama se srušio jedan navijač, a kasnije je ustanovljeno kako je riječ o bratu Thiesa Bergemanna, igrača domaće momčadi.

Sve se dogodilo u 23. minuti utakmice kada je gostujući golman Silvio Heinvetter primjerio da se nešto događa u publici. Signalizirao je sucima te se susret prekinuo.

Ubrzo su ustanovili da se u publici jedan navijač srušio te ništa nije prepušteno slučaju. 

Hrvati svjedočili strahoti

U tom trenutku gosti su vodili tri razlike, točnije 11:8. U momčadi Melsungena nastupaju i dva hrvatska rukometaša; Marino Marić i Domagoj Pavlović.


Igrači su prvo, na sudački zahtjev, otišli u svlačionicu, a potom su zaključili da je najpametnije da se susret prekine. Domaćin je to zatražio, a gosti su se vrlo brzo složili.

Iz HSV-a su javili kako je mladić u stabilnom stanju te da je utakmica prekinuti zbog velikog šoka koji su svi pretrpjeli. Navodno se mladić u bolnici nije mogao sjetiti što se dogodilo, ali je dobro.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: F.F./Foto: Hitna pomoć/RS, Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.