HRVATI U NJEMAČKOJ ZGROŽENI: Ovaj lik je pokrao čak i Dalića i Thompsona

25.07.2018. 13:45:03

Spektakularan doček Zlatka Dalića u Livnu Hrvati u BiH i cijelom svijetu mogli su izravno pratiti zahvaljujući Laudato televiziji, koji je signal emitirao  putem facebooka, i platformi LiVideo koji je emitirao putem Youtubea. Dok su brojni gledatelji u cijelom svijetu s radošću gledali izravni prijenos dočeka Zlatka Dalića u Livnu,  ( Laudato je pratilo više od pola milijuna ljudi) dio njih u Njemačko razočaran je ponašanjem Darija Kozjaka, koji za sebe tvrdi da vlasnik Hrvatske Televizije Frankfurt. Što je napravio Dario Kozjak? Od većeg broja  Hrvata u Njemačkoj primili smo primjedbe koje sugeriraju da riječ o ozbiljnoj povrede autorskih prava, narodski rečeno, klasičnoj krađi. U jednom od dopisa koje smio primili, piše: “Evo za one kojima možda još nije jasno što i kako radi Dario Kozjak – sve je vidljivo i iz jučerašnjeg prijenosa iz Livna. Preko logotipa LiVideo (u lijevoj strani vrha ekrana) stavio je logo CRO TV. Cijelo vrijeme prijenosa Li Videa, Kozjak je prijenos od Li Video puštao kao svoj (Pisao preko svog ekrana kako je prijenos iz Livna omogućila Cro TV). Cijelo vrijeme tijekom emitiranja prijenosa išle su poruke kako je prijenos uživo iz Livna omogućila CroTV te puštao svoje pozive za narudžbe kod njega video snimke dočeka Vatrenih iz Zagreba te dočeka Zlatka Dalića u Livno. U privitku i preslici Li Videa i Kozjakove fantomske CRO TV.” Inače Hrvati na području Franfurta Kozjaku zamjeraju lažno predstavljanje jer svi znaju da nema ni hrvatsku televiziju ni hrvatski radio te da mu je glavna djelatnost skidanje tuđih videa s fejsa na koje onda stavlja logo s natpisom Cro TV i nudi na tržištu, što je ozbiljno kazneno djelo.

Foto:Screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.