Hrvatska ne treba strahovati od Cipra: prvaci su neefikasnosti, ove godine zabili su samo jedan pogodak - prijenos

08.10.2021. 14:43:00

Da Hrvatska ne treba strahovati od Cipra ne pokazuje samo dosadašnji učinak te reprezentacije u kvalifikacijama za SP, već i njezina napadačka neučinkovitost koja traje prilično dugo.

Naime, u osam odigranih utakmica u 2021. godini Cipar je postigao jedan jedini pogodak! I baš je tim pogotkom pobijedio Sloveniju u ožujku u sklopu aktualnih kvalifikacija. No prije i poslije tog dvoboja nije zabio nikome.

Samo je protiv Slovačke kod kuće izbjegao poraz, a gubio je od Hrvatske, Malte, Rusije te Slovačke u gostima, kao i od Mađarske i Ukrajine u prijateljskim susretima.

CIPAR U 2021.

1 pobjeda, 1 remi, 6 poraza, gol-razlika 1:13

Cipar - Slovačka 0:0
Hrvatska - Cipar 1:0
Cipar - Slovenija 1:0
Mađarska - Cipar 1:0 (prijateljska)
Ukrajina - Cipar 4:0 (prijateljska)
Malta - Cipar 3:0
Cipar - Rusija 0:2
Slovačka - Cipar 2:0  

Hrvatska listopadski ciklus kvalifikacija za SP otvara večeras u Larnaci gdje gostuje kod Cipra. Utakmica počinje u 20.45, a prijenos možete pratiti na Novoj TV

Izvor: Slobodna Dalmacija

Izvorni autor: Vedran Babić/Foto: AFP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.