Hrvatska – Njemačka uživo rukomet za žene, ovdje možete gledati Women’s EHF Euro 2020 live stream

15.12.2020. 15:34:00

Kažu kako je utakmica protiv hrvatskim rukometašicama i života i karijere. Navikli ste nas sad na uspjehe, bodrit ćemo vas gdje god jesmo i što god radili! 

Norveška je bila velik zalogaj, no kako nije bilo euforije kod pobjeda ne treba biti niti pada raspoloženja zbog prve izgubljene utakmice. Atmosfera u hrvatskoj ženskoj reprezentaciji je odlična, djevojke pišu povijest, a i ova tri dana odmora itekako im je dobro došlo za detaljnije analiziranje protivnica iz uvijek opasne Njemačke.

U međusobnim susretima Njemačka je bila bolja, barem u posljednjih godinu dana, kada bilježi dvije pobjede i dvije neriješene utakmice. Njemice igraju visoku obranu no nisu nepobjedive, obrana će biti ključ igre. Bile su to i Rumunjke, pa smo ih pobijedili u veličanstvenoj utakmici. Ako hrvatske reprezentativke budu maksimalno koncentrirane i dale sto deset posto od sebe, vjerujemo kako nam se smiješi polufinale i borba za medalju. Postoje još neke kalkulacije, ali pustimo to za neku drugu priliku, šanse su nam jako dobre. 

Evo i kada možete gledati današnje utakmice:
• 17:25 Rukomet EP za žene, najava utakmice (Planet Sport 1)
• 17:55 Hrvatska – Njemačka, utakmica uživo (Planet Sport 1)

Spomenimo i kako naši susjedi Crna Gora sutra igra protiv Španjolske. Sve utakmice možete gledati na  (A1 Hrvatska) i to na svim platformama – TV prijemnicima, smartfonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Ako pronađemo negdje live stream, postavit ćemo ga niže.

http://www.jagledam.com/Planet-Sport-1-uzivo-stream

JOŠ JEDAN SIGURAN I BEZ SMRZAVANJA: https://www.facebook.com/sinapsemediaHR/videos/1064235704000527

Izvor: racunalo.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.