Hrvatski političari u šumi, dao Bog da tamo i ostanu

22.06.2015. 11:56:14

Hrvatski političari u šumi, dao Bog da tamo i ostanu: Komunisti ne lažu tajnu, sad lažu javno; 'Mi smo prvi u Europi...' U šumu kraj Siska, Brezovicu, ovog ponedjeljka složno, u čoporu, pobjegli su hrvatski političari, nedostaju samo Fred Matić i Josip Leko pa da svi oni koji trebaju biti u šumi u šumi i budu, dao Bog tamo i ostanu što duže, šume ne bi preživjele, ali bi barem narod odahnuo, nažalost, zajedno s komunistima u šumu je pobjegla hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar Kitarović proglasivši se tako počasnim lugarom Republike Hrvatske. Kolinda je u Brezovici rekla da je ustaški režim predao povijesne dijelove Hrvatske fašistima, misleći na Dalmaciju, Istru..., zaboravila je dodati da aktualni režim u Hrvatskoj još uvijek nije vratio Prevlaku i vukovarske ade u hrvatske ruke, znači li to da su aktualni političari predali povijesne hrvatske teritorije bivšem agresoru? Komunisti ovog ponedjeljka obilježavaju dan napada na SSSR i Staljinov režim, Hitler, kao jedan od najvjernijih saveznika komunističkih razbojnika prve dvije godine Drugog svjetskog rata, prekršio je međusobnu zakletvu dvojice diktatora te je operacijom Barbarosa krenuo u pohod na komunističku Rusiju što je bio znak svim komunistima diljem svijeta da se pobune protiv dojučerašnjih saveznika, tako i komunistima i drumskim razbojnicima u Jugoslaviji, koji su dotad šutjeli i mirno promatrali kako Hitlerova sila kao kulu od karata ruši monarhističku Jugoslaviju. Staljin je čestitao pobjedu Hitlera u Jugoslaviji, ne očekujući da će dva mjeseca nakon napada na Jugoslaviju Hitler krenuti i na samo srce europskog boljševizma. Naime, kad su pobjegli u šumu hrvatski komunisti, bez srama, bez osjećaja za zdrav razum, počeli su se hvaliti da su 'prvi u Europi pružili otpor fašizmu', komunisti su to ponovili i danas u šumi, koliko komunisti lažu najbolje svjedoči gola povijest, naime, komunisti i fašisti zajedno su dvije godine ranije razorili Poljsku, dakle, Poljska je pružila prva otpor nacistima i komunistima u Europi, nakon čega su rat Njemačkoj proglasili Francuzi i Englezi te njihovi poltroni i saveznici... Zašto hrvatski komunisti, zapravo jugo-nostalgičari, lažu tvrdeći da su oni nešto prvi pokrenuli kad nisu i svi znaju da nisu? Hrvatska predsjednica rekla je u šumi da su na današnji dan prije 74 godine u šumu pobjegli 'intelektualci', to je, naravno, notorna glupost, naime, Vlado Janjić Capo jedva je završio nekoliko razreda osnovne škole.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.