HRVATSKI RADIO KLUB NEW YORK

28.09.2020. 16:11:00

“Svih ovih godina cilj Hrvatskog radio kluba bio je obraniti hrvatsku pravicu, očuvati hrvatski jezik i hrvatski duh, pogotovo u onim teškim vremenima. I danas, kad imamo slobodnu Republiku Hrvatsku radio širi istinu i pozitivnu riječ ostajući doslijedan načelnicima utemeljitelja kluba. Ostao je svehrvatski i nestranački. Pozitivnom riječju i domoljubljem povezivao je sve Hrvate i pomogao u raznim humanitarnim akcijama. Bio je potpora različitim društvima u ono teško vrijeme s ciljem ublažavanja razaranja i stradavanja naših Domovina. Ljubav prema Hrvatskoj širi se na valovima Hrvatskog radija u NY i danas uz nezaboravne, bogate, maštovite i domoljubne pjesme. Čuva se hrvatska kulturna baština i hrvatska riječ, iako daleko od Domovine ali uvijek u srcu iu eteru, “istaknuo je predsjednika Radio Kluba NY, Stipe Dumančić  obraćajući se prisutnima.

Emisija od 26. 09. 2020. godine iz tehničkih razloga nije mogla ići uživo, au jednom djelu tema su naši kolumnisti Josip Deur i Dražen Šemovčan Šeki, stoga je u dogovoru s uredništvom objavljujemo sada.

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.