Hrvatsku protiv Danske pratilo rekordnih više od 2 milijuna gledatelja

02.07.2018. 17:01:40

Pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije nad Danskom na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u nedjelju navečer na Drugom programu HTV-a (HRT-HTV2) pratilo je 2.000.152 gledatelja (RCH), pokazuju podaci o gledanosti HTV. U najnapetijim završnim trenucima utakmice udio u gledanosti našeg Drugog programa iznosio je rekordno visokih 86 posto. Pored toga, nekoliko desetaka tisuća gledatelja širom zemlje ovu je utakmicu pratilo u kafićima, organizirano na trgovima hrvatskih gradova kao i putem Interneta. Riječ je o do sada najgledanijoj hrvatskoj utakmici na Svjetskom prvenstvu.Ovaj prijenos ulazi i u 10 najgledanijih sportskih prijenosa u hrvatskoj povijesti. Sljedeći nastup hrvatske reprezentacije, ovoga puta u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva bit će protiv Rusije u subotu, 7. srpnja u 20 sati u Sočiju. Hina

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.