Hrvoje Zekanović odgovara - Žao mi je što sam ikad gostovao kod gospodina Bujanca

04.07.2021. 19:50:00

ISTINA JE VODA DUBOKA
Čovjek u životu griješi pa tako i ja. Žao mi je što sam ikad gostovao kod gospodina Bujanca. Ipak moram podsjetiti da je taj isti gospodin svojevremeno ugostio Plenkovića, Kolindu Grabar Kitarović, Brunu Esih i desetke drugih protiv kojih je kasnije govorio i radio na njihovom uništenju. Pitanje je kad će na nišan uzeti Miroslava Škoru koji je trenutni pokrovitelj njegove TV politike.
Često smo kritični na medije koji su u rukama politike, a u ovom slučaju zaboravljamo da je Z1 u rukama (vlasništvu) drugog čovjeka stranke Domovinski pokret, Marija Radića. Stoga komentar gospodina Bujanca mogu shvatiti jedino kao pokušaj Domovinskog pokreta da se ušutkaju Hrvatski suverenisti.
Za one koji ne znaju u toj istoj Šibensko-kninskoj županiji Domovinski pokret je u koaliciji s SDP-om i SDSS-om!!! Dožupanica Iris Ukić Kotarac koju Domovinski pokret podržava je pravi vjerodostojni obožavatelj lika i djela Rade Končara.
Istina je voda duboka, NISAM NITI ĆU PODRŽATI OBNOVU SPOMEN-OBILJEŽJA KOJIMA SE VELIČA BIVŠI REŽIM!!!
Ili jednostavnije, glasnogovornik Domovinskog pokreta gospodin Bujanec iznosi neistine! Toliko o tlapnjama o zajedništvu...

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Hrvoje Zekanovič/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.