HSP AS i Klub žena starčevićanki novim snagama kreću u daljnje pobjede

02.03.2016. 20:41:05

Dana 29. ožujka 2016. godine, u prostorijama HSP AS Zadarske županije, održan je prema statutarnim odredbama reizbor Kluba žena starčevićanki Zadarske županije, na kojem su sudjelovale brojne uglednice i predstavnice županijskih podružnica HSP AS. Uvodnim riječima su zadarske starčevićanke pozdravili zadarski dožupan i zamjenik predsjednika HSP AS, gospodin Rudolf Dvorski, dogradonačelnik Grada Zadra i član Predsjedništva HSP AS, gospodin Ivica Vlakić dipl.ing., kao i predsjednik Ž.V. HSP AS Zadarske županije i član Predsjedništva HSP AS, gospodin dr.sc. Tomislav Šarić, koji su dotičnom izbornom zboru zaželjeli puno uspjeha. Također su istaknuli posebno zadovoljstvo radom, organizacijom i djelovanjem Kluba žena starčevićanki Grada Zadra i Zadarske županije, koje pored majčinstva, roditeljske skrbi, profesionalnog života smognu (dodatne) snage za aktivnim bavljenjem politikom. Upravo su predstavnice Kluba žena starčevićanki Grada Zadra i Zadarske županije uzoran primjer pravašica koje, pored nabrojanih privatnih obaveza, u javnom životu vrlo profesionalno obavljaju jedne od najsloženijih i najuglednijih zanimanja u našem društvu, počevši od učiteljica, profesorica, sveučilišnih djelatnica, sve do ravnateljica škola, zatim preko pravnica, predstavnica udruga i poduzetnica, sve do pročelnica odjela i općinskih, gradskih i županijskih vijećnica. Nakon uvodnih riječi i vijećanja pristupilo se izboru Kluba žena starčevićanki Zadarske županije, u kojem je za novu predsjednicu jednoglasno izabrana i potvrđena dosadašnja predsjednica starčevićanki - gospođa Jovita Pirović iz podružnice HSP AS Sv. Filip i Jakov. U sklopu spomenutog izbora također su jednoglasno izabrane Branka Čatlak i Kata Barbarić za potpredsjednice, Petra Kruneš za tajnicu i Danijela Markić za rizničarku Kluba žena starčevićanki Zadarske županije. Nakon provedenih izbora se predsjednica Jovita Pirović zahvalila na ukazanom povjerenju, te su u neformalnom druženju dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem HSP AS i Kluba žena starčevićanki Zadarske županije.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.