HSP AS Vlatku Vukelić i dalje potpisuju kao dopredsjednicu stranke

25.04.2018. 20:39:51

HSP AS-a, Vlatku Vukelić i dalje potpisuju kao dopredsjednicu, a jučer je s iste adrese došlo priopćenje o njezinu isključenju Na e-mail adrese brojnih redakcija iz HSP-a dr. Ante Starčević poslan je službeni mail u kojem se Vlatka Vukelić ponovno potpisuje kao dopredsjednica stranke, iako je u utorak stiglo priopćenje da je ona isključena iz stranke. Evo kako glasi novo priopćenje koje potpisuje Zlatko Golec, član Predsjedništva HSP AS iz Varaždinske županije te predsjednik Općinskog vijeća Mali Bukovec: “Predmet: Predstavljanje Domoljubnog, pravaškog i nacionalnog okupljanja za Varaždinsku županiju! Svjesni loše gospodarske i demografske situacije u državi kao i aktualnog političkog trenutka unutar naših granica ali i u našem okruženju potreba za desnim, domoljubnim, pravaškim, nacionalnim i demokršćanskim okupljanjem nema alternative. Na tom tragu pozivamo Vas na konferenciju za medije koja će se održati dana 26.04.2018. (četvrtak) u Općinskoj vijećnici u Malom Bukovcu kraj Ludbrega, s početkom u 10,30 sati. Na njoj će govoriti o započetom procesu okupljanja političkih stranaka, udruga i istaknutih pojedinaca koji pripadaju navedenom političkom svjetonazoru, kao i o potpori održavanju i provođenju referenduma za poništenjem Istanbulske konvencije: doc. dr. sc. Vlatka Vukelić, dopredsjednica HSP AS Anto Đapić dipl. iur., predsjednik stranke DESNO Pero Ćorić, bivši saborski zastupnik i glavni tajnik HSP AS S dužnim poštovanjem, Bog i Hrvati”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.