HSP OSIJEK OBILJEŽIO 191. OBLJETNICU ROĐENJA OCA DOMOVINE dr ANTE STARČEVIĆA

25.05.2014. 07:49:07

Prigodnim govorom, polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća ispred spomenika Oca Domovine u Osijeku članovi Hrvatske stranka prava Podružnica „Ante Paradžik“ na čelu s predsjednikom Danielom Srbom obilježili su 191. godišnjicu rođenja Dr. Ante Starčevića. Predsjednik podružnice g. Drago Marković podsjetio je nazočne na misli Oca Domovine koje su i danas aktualne. „Hrvati imaju dvije najveće mane. Jedna je da brzo zaboravljaju, a druga da zlo brzo opraštaju Kako objasniti da nakon svih tragedija koje je kroz povijest proživio hrvatski narod danas na čelu hrvatskih institucija, kao da smo u Jugoslaviji, kolo vode oni koji Hrvatsku nisu željeli. Hrvatska nema hrvatsku vladu koja bi štitila hrvatske nacionalne intrese. Nije ni čudo što su razni Lucići, Jegovići, Pusići i Teršelići sve glasniji. Hrvatska stranka prava neće dopustiti da takvi kroje sudbinu hrvatskog naroda. „Najsigurniji je onaj, koji je na sve pripravan“ rekao je jednom prilikom dr Ante Starčević. Pravaši su kroz povijest kao i danas pripravni da brane hrvatske nacionalne interese i nećemo dozvoliti da nas jude prodaju za sitne škude. Bog i Hrvati!   HRVATSKA STRANKA PRAVA PODRUŽNICA OSIJEK Drago Marković, PREDSJEDNIK Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.