HSP oštro po svom predsjedničkom kandidatu Kujundžiću radi ZA DOM SPREMNI !

24.12.2014. 00:09:17

Hrvatska stranka prava upozorava predsjedničkog kandidata dr. Milana Kujundžića kako su pod uzvikom „Za Dom spremni!“ za Hrvatsku pali mnogi hrvatski branitelji u Domovinskom ratu, a poglavito HOS-ovci koji su listom bili članovi Hrvatske stranke prava te da se mora ispričati obiteljima poginulih i svim hrvatskim braniteljima te članovima Hrvatske stranke prava zbog nespretnog komentara datog na sučeljavanju Nove TV gdje je stari Hrvatski pozdrav osudio. Naglašavamo da želimo vjerovati kako ta nespretna izjava nije u duhu njegova svjetonazora jer ga u protivnom ne bi podržali kao predsjedničkog kandidata ispred Hrvatske stranke prava.   Hrvatska stranka prava Daniel Srb,predsjednik Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.