HSS OSJEČKO BARANJSKE ŽUPANIJE: Priopćenje za medije

15.01.2018. 17:21:35

Poštovani, Danas je početak II. polugodišta i 15-tak učenika je iz Stadionskog naselja krenulo na nastavu.,,U gumenim čizmama kroz blato u školu” Krenuli su iz svojih kuća, kao i ostali stanovnici naselja, kroz blato, kao da žive na najudaljenijoj pustari, a ne u osječkoj gradskoj četvrti koja se zove Novi Grad.Nalazimo se na mjestu gdje se nekad nalazila autobusna stanca, a koja je izmještena zbog izgradnje ceste koja i dalje nije cesta nego je kaljuža. Istaknuo je Ivan Zrno član GO HSS-a Osijek. Gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić je 29. rujna 2017. u prostorijama Grada Osijeka 'svečano' izjavio kao je s tvrtkom Osijek Koteks notirao ugovor o izgradnji 330 metara ceste u južnom Stadionskom naselju, gdje se sada nalazimo. Radovi su trebali početi 15 dana nakon toga, a svjedoci smo da radovi nisu započeli ni do dana današnjeg, 15. siječnja 2018.godine. Vremenske prilike ne mogu biti opravdanje jer zahvaljujući lijepom vremenu izgrađeni su rotori i mali kružni tokovi, a mi u Stadionskom naselju i dalje smo kaljuža uz moderne prometnice za koje je gradonačelnik Vrkić rekao da su dostojne velegrada. Budući da su i gradonačelnik Vrkić i predsjednik gradske četvrti Novi Grad Ivan Karalić očito zaboravili, ne na obećanje nego na svoju obvezu, javno upućujemo pitanje: Kada će započeti radovi na asfaltiranju ceste u južnom Stadionskom naselju? Objašnjenja i isprike nas ne zanimaju jer svi mogući rokovi su prošli. Ponavljam, želimo odgovor na pitanje: kada započinje asfaltiranje ceste na južnom dijelu Stadionskog naselja? HSS  Osječko baranjske županije    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.