HSS-ov vijećnik objavio sliku sa portretom Ante Pavelića

06.03.2018. 08:52:27

MIROSLAV Jerković je HSS-ov vijećnik u Općinskom vijeću Općine Čepin. Miroslav, na društvenim mrežama zvan Miroslav Mita Jerković, već pola godine na svom Facebook profilu drži objavljenu fotografiju sebe, svog društva i uokvirenog portreta Ante Pavelića. Dražen Tonkovac o fotografiji svog vijećnika i stranačkog kolege s poglavnikom “A dobro, objavljujemo mi slike svakakvih tiranina. Nemam tu komentara. Ako je objavio sliku, objavio ju je valjda zbog svojih prijatelja, a ne zbog Pavelića”, kaže čepinski načelnik za index “To njegovo društvo vam je sve u HSP-AS. Onoj stranci. Znam tu ekipu”, dodaje Tonkovac. “Što ću tu komentirati što objavljuju sliku Ante Pavelića. Budalaštine obične. Zna se što naša stranka zagovara, vjeru, obitelj i tradiciju i toga se mi u Čepinu držimo. Vidio sam ja tu sliku, ne mogu ja njemu zabraniti, niti mu želim zabraniti. Na kraju, ne drži je on. To što drži to društvo njegovo, oni su stranački u HSP-AS. Ne drži on ustaški znak ili kokardu na čelu”, pojasnio nam je načelnik Tonkovac političko mnijenje u Čepinu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.