Htio ga ubiti bocom u kafiću: Mladić (23) teško je ozlijeđen

02.01.2019. 10:36:11

U rano jutro u kafiću potuklo se dvoje mladića, no 22-godišnjak nije stao samo na obračunu šakama već je na drugog nasrnuo razbijenom bocom. Mladi Dugorešanin umalo je stradao na dočeku Nove godine. Policija je uhitila 22-godišnjaka koji je, navodi se u priopćenju PU karlovačke, razbijenom bocom teško ozlijedio 23-godišnjak. U rano jutro u kafiću potuklo se dvoje mladića, no 22-godišnjak nije stao samo na obračunu šakama već je na drugog nasrnuo razbijenom bocom i teško ga ozlijedio. Policija je nakon očevida zaključila da je bila riječ o pokušaju ubojstva, odnosno da je napadač imao namjeru ubiti suparnika. – Na mjestu događaja očevidom je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju 22-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu biti doveden na županijsko državno odvjetništvo, kažu u policiji.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.