HUMANITARNA UTAKMICA: VETERANI 7. GARDIJSKE BRIGADE PROTIV VETERANA GNK DINAMO

09.04.2015. 19:20:56

HUMANITARNA UTAKMICA: VETERANI 7. GARDIJSKE BRIGADE PROTIV VETERANA GNK DINAMO -ZA UREĐENJE SPOMEN OBILJEŽJA 18. travnja 2015. godine u 17,00 sati na igralištu NK „Plitvica“ u Gojancu odigrati će se humanitarna nogometna utakmica između veterana 7. gardijske brigade „PUMA“ i veterana GNK „Dinamo“.
plakat dinamo-puma4 a
Prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za uređenje spomen područja „PUMA“ na Velikoj Duvjakuši na Dinari, a dio prihoda donirati će se za akciju „Palčić gore“. Donacija za ulaznicu je 20,00 kuna. Spomen područje „PUMA“, površine 10000 m2, izgradili su i uređuju zajednički HGSS Splitsko - dalmatinske županije, Planinarska udruga „Dinaridi“ i Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Na samom spomen području postavljen je, na visini od 1709 m, spomenik 31 poginulom i jednom nestalom pripadniku 7. gardijske brigade „PUMA“, a malo ispod samog spomenika, na visini od 1630 m, izgrađena je i spomen kuća „PUMA“, koja je najviši planinarski objekt u Republici Hrvatskoj. Spomen područje nalazi se na planinarskoj transverzali „Put Oluje“. Ovu humanitarnu akciju organiziraju zajedno Zaklada solidarnosti grada Varaždina, Županijski nogometni savez Varaždin, NK „Plitvica“ Gojanec i Udruga veterana 7. gardijska brigada „PUMA“. Za veterane GNK „Dinamo“, između ostalih, nastupiti će: Mario Jozić, Drago Vabec, Marko Mlinarić, Zlatan Arnautović, Josip Bogdanović, Igor Cvitanović, Damir Krznar, Mario Tokić, Mirko Braun, Branko Strupar........ Ulaz na igralište NK „Plitvica“ u Gojancu biti će otvoren od 15,00 sati, a posjetitelje očekuje, uz sportski doživljaj, i bogata ugostiteljska ponuda.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.