HUŠKAČKOM PORUKOM OCCUPY CROATIA NAJAVIO PROSVJED: ‘Dosta više ustaša, popova i lopova!’

28.01.2016. 21:51:24

"Poludjeli vampiri koji ne razlikuju dobro od zla krstare glavnim gradom i prijete - izvikivanje ustaških (koljačkih) povika dovoljan su znak da su pred nama teški dani", isitiču iz Occupy Croatia. Analizirajući tuđe izjave, ne vide svoje (niže u tekstu) kojima su se obratili medijima. Pokret Occupy Croatia nije dugo izmicao fokusu javnosti. Za subotu (30. siječnja) najavili su prosjed pod nazivom “Dosta više ustaša, popova i lopova!”, i to na Trgu bana Josipa Jelačića u 16.30. “Potaknuti cirkusom kvazi-demokratskih promjena (izborima), koje su se svele na “tehnički” puč – nazovimo stvari pravim imenom – divljanje ultranacionalista, a sve u službi interesa krupnoga kapitala i strasti političkih pudlica odlučili smo reći: DOSTA VIŠE!”, navode u medijskom priopćenju te dodaju: “Svjesni smo da je to samo dimna zavjesa da mogu do kraja opljačkati ovo malo što je još ostalo, ali u tom gustom dimu moglo bi doći i do stvarnih žrtava – prijetnje, ubojstvima i silovanjima neistomišljenicima, su sve češće i glasnije. Poludjeli vampiri koji ne razlikuju dobro od zla krstare glavnim gradom i prijete – izvikivanje ustaških (koljačkih) povika dovoljan su znak da su pred nama teški dani… Stvarni štakori na vlasti (krupni kapital i kapitalistička klasa) da bi i dalje mogli krasti i rasprodati ovo malo preostalih “organa” nesretne zemlje, spremni su dopustiti sve, pa i ubojstva, ovim povampirenim stvorovima.” Poruka o samom prosvjedu dovoljno govori o samim organizatorima koji su, podsjetimo, vrlo glasni bili i za prosvjedovanja protiv branitelja u Savskoj 66. Na čelu tadašnjeg prosvjeda vrlo je glasna bila Marijana Mirt, jedna od pokretačica spomenutog pokreta, koja se mnogima zamjerila poklicima, psovkama i sličnim verbalnim ispadima usmjerenima protiv braniteljske populacije. Je li na pomolu novi radikalan prosvjed ili će se šačica ogorčenih razvodniti središtem hrvatske metropole, ostaje pričekati subotu…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.