HVIDR-a najavljuje sportsko natjecanje na Jelačićevu trgu

30.09.2015. 17:43:16

Ratni vojni invalidi natjecat će se u 10 disciplina, koje će se većinom održati u Domu sportova i na nekoliko drugih lokacija u gradu, ističu u HVIDR-i Udruga Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata (HVIDR-a) najavila je u srijedu 21. Svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata (SŠNIDOR), koje će se održati u subotu i nedjelju, 3. i 4. listopada u Zagrebu, na kojem će nastupati 22 ekipe iz svih dijelova Hrvatske i ekipa ratnih vojnih invalida HVO-a. Predsjednik HVIDR-e Josip Đakić pozvao je građane, branitelje i invalide Domovinskog rata da u subotu u 15 sati dođu na Trg bana Jelačića na svečano otvaranje i potom podrže sudionike natjecanja, a naročito sudionike utrke u kolicima 100-postotnih invalida prve grupe, koja će se održati nakon svečanog otvaranja. Đakić je na na konferenciji za novinare istaknuo važnost takvih manifestacija, kako bi invalidi Domovinskog rata doživjeli zasebnu rehabilitaciju kroz sportska natjecanja, druženje i socijalnu uključivost. Ratni vojni invalidi natjecat će se u 10 disciplina, koje će se većinom održati u Domu sportova i na nekoliko drugih lokacija u gradu, ističu u HVIDR-i.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.