I glavni tajnik Živog zida Tihomir Lukanić izvrijeđao novinare i pridružio se hajci

28.01.2019. 20:16:10

BRAVO, GENIJALCI Javnom linču koji su članovi Živog zida, uz apsolutno odobravanje svoga vodstva otvorili na novinarku Jutarnjeg lista Željku Godeč, koja je objavila nalaz Državne revizije o netransparentnom trošenju novca te stranke, prethodila je i objava glavnog tajnika te stranke, Tihomira Lukanića na njegovom Facebook profilu Pa se tako glavni tajnik, predvodeći nezapamćen javni pogrom na novinare, u subotu, 26. siječnja, oglasio nevjerojatno besmislenom i uvredljivom objavom, ironično cijelu jednu profesiju nazivajući ''novinarčekima''. Stoga redakcija portala Direktno.hr, koja daje potporu kolegici Željki Godeč u ovom neviđenom napadu na njezino profesionalno i osobno dostojanstvo, prenosi objavu glavnog tajnika Tihomira Lukanića u cijelosti OVDJE: ''Novinarčeki smatraju da su važni pa zaključuju, a ne znaju ni pročitati. Inače, da sam znao da ću se ulaskom u politiku baviti imbecilnom birokracijom, tri puta bi razmislio. Na svaki račun bi im trebao pisati ime i prezime korisnika. Voditi knjigu ulazne pošte. Zamislite, prema nekom srednjovjekovnom Zakonu o uredskom poslovanju kojeg su valjda pronašli negdje u ruševinama nakon bombardiranja saveznika, kad nam poštom stigne koverta, trebali bismo ju uvesti u knjigu, ovjeriti, pečatirati. Valjda i sazvati sjednicu glavnog odbora stranke. Spajalice ne smijemo nabaviti ako nema zapisnika sa sjednice glavnog odbora. Pa tu birokraciju treba eutanazirati. Dva zaposlenika nam nisu dovoljna da zadovolje potrebe države koju vode lopovi. Radije ćemo sredstva usmjeriti na školske torbe i opremu prvašićima, ljetovanje siromašnima, poklone za Božić i plaćanje najma stana nekoj obitelji koja nema gdje, nego ispunjavati te vaše zahtjeve. Kada bi htio izvući cash, curo draga koja si pisala članak, izvukao bih ga da ti to sigurno ne bi forenzički mogla otkriti. Na što ste spali, novinari... #jutarnjesmeće #poljskiwc''

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.