Igor Štimac komentirao prekriženi dres sa svojim imenom na ulazu u Naš Hajduk

23.12.2018. 14:33:21

Igor Štimac komentirao prekriženi dres sa svojim imenom na ulazu u Naš Hajduk: ‘Ovo je još jedna otvorena prijetnja smrću’ Torcida je na ulazu u u Odjel za članstvo ‘Našeg Hajduka’ objesila dres Igora Štimca naopako i prekrižila ga. “Ovo je još jedna otvorena prijetnja smrću”, komentirao je u razgovoru za 24sata. ” Ne znam koga me treba biti strah jer se nitko od njih ne pojavljuje imenom i prezimenom, kao što ja radim cijelo vrijeme”, dodao je. “Za ovo stanje nije kriv ni Vidošević, ni Kirigin, ni Štimac, ni Grgić, za ovo stanje je kriv onaj tko vodi glavnu riječ već nekoliko godina, a to je Udruga, i to mi ne predstavlja problem, problem je što su njima svi drugi krivi osim njih. Dragi prijatelji iz NH, budite frajeri i recite za*ebali smo stvar”, poručio je. Komentirao je i novi NO. “Evo nam novog predsjednika NO sa svojim vitezovima… Odjeven kako i priliči šestoplasiranoj momčadi HNL-a, šteta što u Hrvatskoj još nema modne policije pa da ga doživotno zatvore. Pomolimo se Svevišnjem, oni to ne znaju, a jedino ON nam može pomoći”, zaključio je.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.