Ilčić i Tomašić zajedno na izbore u Varaždinskoj županiji

29.04.2017. 17:33:18

Sporazum su u subotu u Varaždinu potpisali predsjednik Hrasta Ladislav Ilčić i predsjednica HKS-a Ruža Tomašić. Predsjednik Hrasta je istaknuo da je Tomašić u Europskom parlamentu pokazala koliko se zalaže za običnog čovjeka, seljaka i ribara. „Tomašić je pokazala koliko je hrabrosti potrebno kada je trebalo govoriti istinu makar se trebalo suprotstaviti narko mafiji. To su vrijednosti koje spajaju naše dvije stranke“, kazao je Ilčić koji je i kandidat za gradonačelnika Varaždina. Tomašić je rekla da je došla dati podršku Ilčiću za gradonačelnika i Sučić za županicu jer najprije sluša što političari govore, a onda to usporedi s onim što rade i kako žive. „Ovi ljudi žive ono što govore, govore ono što rade. Takvi političari nam trebaju. Poručujem biračima da ne slušaju što političari govore ili ako već slušaju da to usporede s onim što rade pa će shvatit da je ovo dvoje kandidata najbolje za Varaždin i županiju“, poručila je Tomašić. Zajednička kandidatkinja za županicu Snježana Sučić, diplomirana ekonomistica i vijećnica Hrasta u varaždinskoj Županijskoj skupštini u protekle četiri godine, kao razlog svoje kandidature navela je mnoge njezine inicijative koje je aktualni župan Predrag Štromar iz HNS-a prihvaćao, ali rijetko koju realizirao. Sučić je rekla da je u svom poslovnom životu proživljavala probleme mnogih ljudi. „Diplomirala sam ekonomiju, ali sam radila i kao blagajnica i znam što znači rad nedjeljom, rad bez slobodnog dana. Bila sam voditeljica međunarodnog trgovačkog lanca, gdje sam na vlastitoj koži osjetila što znači mobing. Kao dugogodišnja uspješna poduzetnica spoznala sam probleme malog poduzetnika i zna sve o nametima koji ih muče“, kazala je kandidatkinja Hrasta i HKS-a za varaždinsku županicu poručivši da će stoga slogan njezine kampanje biti „Jedna od Vas“. Kandidati za zamjenike su Ivan Štabi i Domagoj Kolar.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.