IMA 17 GODINA Napad u Barceloni izveo tinejdžer?

18.08.2017. 11:39:44

POLICIJA OTKRILA Policija, kako se čini, zna tko je počinio strašan pokolj u središtu katalonske prijestolnice Španjolska policija objavila je da je za napad u Barceloni osumnjičen 17-godišnji Moussa Oukabir. On je brat mladića koji se jučer predao. U napadu jurećim kombijem u Barceloni u četvrtak za koji je odgovornost preuzela Islamska država ubijeno je 13, a ozlijeđeno više od stotinu osoba. Policija, kako se čini, zna tko je napadač. Radi se o 17-godišnjem Moussi Oukabiru. Dogodio se i drugi napad. Nakon pucnjave u primorskom katalonskom gradiću Cambrilsu ubijena su petorica napadača. U tom je incidentu ozlijeđeno šest civila i jedan policijac. Policija sumnja da su napadi povezani.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.