IMA LI (BIVŠI) POMOČNIČIĆ NEKOG PAMETNOG POSLA?

07.02.2015. 10:12:48

Nakon novogodišnje smrzavice, nove neugodne atmosferilije donosi veljača. Uostalom, nemamo se razloga žaliti. Veljači je posao da „veljuje“. Ovaj put snijeg je padao s jakim sjeveroistočnim vjetrom, iako ga je bilo manje nego oko Nove godine. No cure i dečki u šatoru i oko njega spremno su se suočili i s ovom u biti normalnom zimskom nepogodom, tako da je šator živio svojim uobičajenim životom. Ipak, da sve ne bude suviše normalno pobrinuo se je kontroverzni sin vukovarskog heroja Bojan Glavašević kojega prosvjednici smatraju bivšim, ali premijer ga uporno drži kao i ostalo dvoje spornih čelnika ministarstva. „Duhoviti“ Bojan našalio se je napisavši na društvenoj mreži da bi i „podstanari“ trebali čistiti pred ministarstvom, a onda ići zajedno s „domaćima“ na čaj. Prosvjednici su na to odgovorili „rasporedom“ čišćenja kojim nude sebe za čišćenje od 00.00 – 08.00 sati, a kasnije očekuju da čiste „nalogodavci“. Glavašević je doista i „lopatario“ pred „svojom“ zgradom. U toj neduhovitoj igri nisu jasne najmanje dvije stvari. Je li se itko, pa i spomenuti Bojan, zahvalio braniteljima na čišćenju prostora ispred ministarstva u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana, dok su on i njegovi bili na skijanju ili možda čak u Prijedoru ili tko zna gdje? Tada nam nisu trebali „rasporedi“, niti „ministarski čaj“. Sve smo učinili sami. Drugo je ima li pomoćnik, kakav je da je, neki pametni posao, ili mu je jedini „radni zadatak“ provociranje prosvjednika, što čini od prvog dana? Ako ne radi ništa suvislo, kao što je i ministar sam izjavio da cijelu godinu nije radio svoj posao nego je vodao strane diplomate po državi tražeći „dobre“ branitelje koji se ne bore za svoje dostojanstvo i ne vole Vukovar, onda nije ni čudo što ih branitelji više ne žele, pa su postali čelnici Ministarstva bez branitelja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.