Interventna policija napustila položaje u Vukovaru

04.09.2013. 20:40:06

policija_vukovar2-040913

Interventna policija napustila je objekte na kojima su postavljene dvojezične ploče u Vukovaru. Uklonjene su i sve željezne zapreke, a pred objektima su ostali samo pripadnici temeljne policije, javlja Hrvatski radio Vukovar. Dvojezične ploče nisu uklonjene. Promet se u cijelom gradu odvija normalno. Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović na izvanrednoj je konferenciji za novinare potvrdio da je interventna policija napustila položaje istaknuvši da je sigurnosna situacija u gradu dobra te da se građani mogu osjećati sigurnima, izvještava Hrvatski radio Vukovar. Demantirao je navode objavljene ovih dana u medijima o kadrovskim smjenama u policiji naglasivši da je unutarnja kontrola bila u PU vukovarsko-srijemskoj isključivo kako bi ispitala okolnosti i utvrdila zašto je došlo do ozljeđivanja policajaca tijekom prosvjedničkih akcija u ponedjeljak. Istaknuo je kako se radi o uobičajenoj proceduri. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.