Interventna policija po Vukovaru: Postavljene nove ćirilične ploče

13.10.2013. 12:07:46

13-10-2013- 12-05-17

Rano jutros postavljene su nove ćirilične ploče u Vukovaru na nekoliko državnih zgrada. Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara poručuju: 'Ovo je morbidno!.

Dvojezične table postavljene su jutros na zgradi Državne uprave i na zgradi Zavoda za zdravstveno osiguranje. Sve osigurava interventna policija, a postavljene su i željezne ograde. Igor Gavrić, član Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i član HSP dr. Ante Starčević, poručio je da je ovo 'morbidno'. 'Zbilja je morbidno da se ovo radi dan prije pogreba 11 žrtava iz Sotina,  da im država šalje ovakvu čestitku', poručio je Gavrić. Što će točno Stožer sada poduzeti nije rekao. Samo je poručio hrvatskoj javnosti: 'Znate što vam je činiti'. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.