ISPRIČAVAM SE GLEDATELJIMA BUJICE, ŠTO SAM IKADA UGOSTIO HRVOJA ZEKANOVIĆA

04.07.2021. 18:58:00

U Šibeniku je postao dio vlasti čiji je prvi potez obnova parka u spomen na Radu Končara i 25 Titovih komunista, za koju će dati 700.000 kuna!
U Šibeniku je prošli mjesec konstituirano Gradsko vijeće, na kojem su Hrvoje Zekanović i još jedan 'suverenist’ podržali Plenkovićev HDZ i pridržali ljestve kontroverznom gradonačelniku Željku Buriću. Zekanović i njegov drug, 16. lipnja ove godine, digli su ruke za HDZ-ovog predsjednika vijeća Dragana Zlatovića, a već tjedan dana kasnije, na 'Dan antifašističke borbe', 22. lipnja, pročelnik šibenskog gradskog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj, bivši HNS-ov uhljeb Petar Mišura, ujedno i potpredsjednik SABA rođen 1976. godine (?!) slavodobitno je na svom Facebook profilu objavio čestitku 'antifašistima' uz prigodni poklon - vijest o izdvajanju čak 560.000 kuna (bez PDV-a) iz gradskog proračuna za obnovu Spomen parka Šubićevac, gdje su 22. svibnja 1942. godine svoj revolucionarni put završili Rade Končar i još 25 Titovih drugova…
U prijevodu; Zekanović podržava gradsku vlast, čiji je jedan od prvih poteza obnova parka Rade Končara, čime su posebno zadovoljni članovi lokalnog ogranka ‘antifašističkih boraca’, čiji predsjednik Zoran Restović za slijedeću godinu najavljuje svečano otvorenje, 12. kolovoza, na dan osnivanja Prvog šibenskog partizanskog odreda. Glavna zvijezda derneka trebao bi biti ekstremno-lijevi glazbenik španjolskih korijena, Manu Chao, čije bi gostovanje, navodno, opet trebali platili porezni obveznici iz proračuna za koji će ruku dići većina, dakle - i Zekanović.
Plan obnove Spomen parka Titovim palim borcima u Šibeniku podržava i Nina Obuljen, čime se ‘suverenist’ Zekanović našao na istoj strani s Plenkovićevom gospođom ‘ministarkom’, no, još je gori podatak da nakon obnove spomen područja, brojni šibenski ljubitelji pasa više neće moći koristiti tradicionalnu stazu za istrčavanje svojih kućnih ljubimaca, a što je proteklih godina naročito smetalo ‘antifašistima’…
Zekanovića sam u dobroj vjeri i zbog standardnog političkog deficita kadra na desnici, ugostio u Bujici više puta. Na stranu sada njegovo odustajanje od politike zajedništva, u koju se toliko kleo, kao i moja dobronamjerna zamjerka da nije trebao cviliti pred imbexovcima zbog korone, ali preko ovoga u Šibeniku zaista ne mogu prijeći. Zbog toga se ispričavam svim gledateljima Bujice što sam ga ikada ugostio, a ponajviše našim iseljenicima za koje je imao jednu priču, dok na lokalnoj razini sada podržava potpuno suprotnu politiku.
P.S. Zekanoviću, imaš popravni; spriječi obnovu parka Rade Končara i drugova, razvrgni koaliciju sa šibenskim titoljupcima i ostani na liniji onoga što si propagirao u Australiji - pa opet možeš u Bujicu. U suprotnom, zbogom zauvijek!

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Velimir Bujanec/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.