ISUS JE USKRSNUO, A TI?

21.04.2019. 15:01:25

Provjeri na popisu uskrslih!

Otac Lorenzo Montecalvo od Družbe Otaca Božanskog Poziva postavio je popis Uskrslih s Kristom Ako još nisi ovdje, ne brini, Krist i tebe želi, ludo te voli, On tebe čeka, zbog tebe je došao. On je i s tobom Bog! Ako si….. Ako si iz mlakosti prešao u gorljivost vjere, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz gnjeva prešao u oprost, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz škrtosti prešao u dijeljenje, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz ljutnje prešao u krotkost, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz bludnosti prešao u čistoću srca, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz ravnodušnosti prešao u ljubav prema onomu koji trpi, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz odbacivanja križa prešao u grljenje istoga, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz vulgarnog izražavanja prešao u milinu riječi, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz oholosti prešao u poniznost, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz bračne nevjere prešao u vjernost, uskrsnuo si s Kristom. Ako si iz toga da budeš služen prešao u služenje bližnjemu, uskrsnuo si s Kristom. Ako si uskrsnuo s Kristom, širiš Kristov miris i ne trebaju ti drugi mirisi. Mnogi misle da su uskrsnuli na novi život, ali još žive u grobu svoga ja, a ne u Kristovoj Milosti. Živjeti kao uskrsnuli znači prijeći iz ja u Bog. Tko je uskrsnuo ne veliča samoga sebe u onome što čini i govori, već daje Bogu slavu, čast i moć. Bog je autor svakog naravnog i nadnaravnog života i dara. Ako Božja ljubav prebiva u tvome srcu po izlijevanju Duha Uskrsnuloga, u stanju si vikati: “SRETAN USKRS!”, u suprotnom će iz tvojih usta izaći samo beživotne riječi. Tebi koji hodiš putem zvanim ‘USKRSNUĆE’ želim da prelaziš iz vjere u vjeru i iz slave u slavu. A tebi koji hodiš putem zvanim ‘PROPAST’ želim da ponovno živiš u BOŽJEM srcu. Aleluja. ALELUJA. (O. Lorenzo Montecalvo od Družbe Otaca Božanskog Poziva) https://www.dnevno.hr/vjera/duhovnost/isus-je-uskrsnuo-a-ti-provjeri-na-popisu-uskrslih-1303284/ "U proljeće rano kad priroda se budi, Zbog jednog dana sretni su ljudi. Na licu im se vide znakovi sreće. Isus je došao, napustit nas neće". Vama i vašim obiteljima želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs!!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.