IVAN PERNAR: ‘Odlazim! Moje vrijeme u Živom zidu je završilo!’

05.06.2019. 19:23:07

Ivan Pernar oglasio se na svom Facebooku nakon što je šef Živog zida Ivan Vilibor Sinčić održao presicu oko sukoba u stranci, Bunjčevoj suspenziji i Pernarovim prijetnjama odlaskom. Sinčić je Pernara i Bunjca optužio je za maltretiranje drugih članova stranke, nakon čega je Pernar poslao poruku da je njegovo vrijeme u Živom zidu završilo. “Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo. Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao pod optužbom da sam pohlepan za novcem, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucjenjuje. Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju”, napisao je Pernar. Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić održao je danas presicu preko Facebooka u isto vrijeme kad i ostali saborski zastupnici stranke, Ivan Pernar i Branimir Bunjac. Sinčić je komentirao sukobe u stranci oko mandata za Europski parlament, Bunjčeve suspenzije i Pernarove prijetnje odlaskom, najavio je unutarstranačke izbore te optužio Pernara i Bunjca za maltretiranje drugih članova stranke, koji su i sami o tome svjedočili.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.