'Ivo Jelić je bio jedan od najčasnijih branitelja i boraca za hrvatsku slobodu i neovisnost'

07.01.2016. 15:45:18

Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner uputio je izraze sućuti članovima obitelji prvog zapovjednika 4. gardijske brigade general-bojnika Hrvatske vojske Ive Jelića Predsjednik Hrvatskog sabora Željko Reiner uputio je izraze sućuti članovima obitelji prvog zapovjednika 4. gardijske brigade general-bojnika Hrvatske vojske Ive Jelića. „Napustio nas je jedan od najčasnijih branitelja i boraca za hrvatsku slobodu i neovisnost. Sva stečena znanja, vještine i iskustvo uložio je u obranu domovine na čelu 4. gardijske brigade s kojom je izvojevao niz strateški važnih bitaka Domovinskog rata. Dobrobit hrvatske domovine i njegovih suboraca iz 4. gardijske brigade bili su mu uvijek na prvom mjestu. Njegova dosljedno i beskompromisno istupanje protiv svih nepravilnosti i nepravdi u društvu ostat će nam trajno nadahnuće", stoji u sućuti predsjednika Sabora Željka Reinera. Umirovljeni general-bojnik Hrvatske vojske Ivo Jelić, koji je bio jedan od osnivača i prvi zapovjednik 4. gardijske brigade, nakon duge i teške bolesti umro je u 75. godini, izvjestili su u srijedu iz Udruge veterana 4. gardijske brigade.    

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.