Iz Ministasrtva branitelja se oglasili o Vesni Nađ

12.03.2017. 18:24:21

Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo uprave ispoštovali su sve zakonske odredbe koje se odnose na pravo dužnosnika na povratak na radno mjesto i premještaja državnog službenika Nastavno na medijske napise o premještaju Vesne Nađ, bivše djelatnice Ministarstva hrvatskih branitelja u Ministarstvo uprave, iz Ministarstva su dali sljedeće priopćenje: Vesna Nađ državna je službenica koja je bila zaposlena u Ministarstvu hrvatskih branitelja od 1998. godine. Tijekom radnog staža obavljala je i rukovodeće poslove te se specijalizirala za poslove javne uprave i provođenje Zakona o općem upravnom postupku. U vremenu dvanaeste Vlade Republike Hrvatske (Koalicijska Vlada Zorana Milanovića) obavljala je funkciju zamjenice ministra branitelja. Nakon isteka mandata, sukladno Zakonu o državnim službenicima, Vesna Nađ predala je zahtjev za povratak u državnu službu. Sukladno Zakonu o državnim službenicima i stručnoj spremi imenovane te dogovoru čelnika tijela, Vesna Nađ premještena je na mjesto više upravne savjetnice u Ministarstvo uprave. Ministarstvo hrvatskih branitelja i Ministarstvo uprave ispoštovali su sve zakonske odredbe koje se odnose na pravo dužnosnika na povratak na radno mjesto i premještaja državnog službenika.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.