Iza ovog ne stoje ni Crkva ni HDZ – već tri 'pametna' dečka!

18.11.2013. 23:08:19

deb10976ee5d683302c8c9ee52065954

– I na kraju, Hrvatska je popljačkana, reprezentacija nam igra katastrofalno i Vukovar je obezvrijeđen – rekao je Fred Matić.

Ministar branitelja Predrag Matić Fred komentirao je blokiranje državnog vrha u organizaciji Stožera za obranu hrvatskog Vukovara.

– Hrvatska je vlada kao i svake godine došla u Vukovar odati pijetet i dužno poštovanje žrtvama. I zaista nije važno tko je na početku, a tko na kraju kolone. Čak i pozdravljam odluku Stožera da političari budu na kraju kolone – rekao je Matić i dodao kako mu je žao što i prethodnih godina nisu to napravili. "Reprezentacija nam igra katastrofalno, a Vukovar je obezvrijeđen" – Međutim, kad se sjetim da su se prethodnih ministara i premijera bojali, to je opravdavajuće. Sad vidimo da iza ovoga ne stoje ni Crkva ni HDZ. To su organizirala tri "pametna" dečka kojima bismo mi možda trebali prepustiti i vođenje države kada ovako lijepo sve organiziraju – rekao je Matić. – I na kraju, Hrvatska je popljačkana, reprezentacija nam igra katastrofalno, a Vukovar je obezvrijeđen. Sad je postala aktualna i knjiga Nenada Ivankovića "Predsjedniče, što je ostalo" – zaključio je Matić. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.