Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška

30.05.2013. 14:40:43

Izaslanstvo je položilo vijence i zapalio svijeće kod središnjeg križa na vojnom groblju na Mirogoju te potom na grobovima prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i ministra obrane Gojka Šuška.

Izaslanstvo Hrvatske demokratske zajednice, predsjednik Kluba utemeljitelja HDZ-a "dr. Franjo Tuđman" i član Predsjedništva HDZ-a Milan Kovač, predsjednik HDZ-ova Odbora za branitelje i član Predsjedništva HDZ-a Željko Dilber te predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Zagreba i član Predsjednistva HDZ-a Andrija Mikulić povodom Dana Hrvatskog sabora i Dana branitelja grada Zagreba položili su vijence i zapalili svijeće kod središnjeg križa na vojnom groblju na Mirogoju te potom na grobovima prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana i ministra obrane Gojka Šuška. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška Izaslanstvo HDZ-a položilo vijence na grobove Tuđmana i Šuška

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.