Izravni prijenosi obilježavanja 20. obljetnice vojne operacije Oluja na HRT-u

02.08.2015. 13:25:22

Prijenos mimohoda započet će u 17 sati, a predviđeno trajanje je do 19.30

Hrvatska radiotelevizija će u utorak, 04. kolovoza na svojemu Prvom i Četvrom programu izravno prenositi veliki vojni mimohod koji se održava u Zagrebu u povodu 20. obljetnice vojno-redarstvene akcije Oluja. Prijenos mimohoda započet će u 17 sati, a predviđeno trajanje je do 19.30.  HRT-ove kamere pokrit će sve ključne točke na putu mimohoda, koji će proći Avenijom Marina Držića, Ulicom grada Vukovara, dijelom Savske ceste te Slavonskom avenijom u Zagrebu. U ostvarivanju prijenosa sudjelovat će Sanja Mikleušević Pavić, Mislav Togonal, Domagoj Novokmet i Danko Družijanić, koji će se javljati uživo sa zagrebačkih ulica kako bi gledateljima dočarali atmosferu na mimohodu. Gledatelji HRT-a imat će priliku uživo vidjeti 2 700 pripadnika Hrvatske vojske, Hrvatske ratne mornarice te borbenu tehniku uz prelet zrakoplova MiG 21. U okviru prijenosa reporteri će razgovarati i s pripadnicima postrojba koje su se borile u Oluji, odnosno s onima koji su stvarali Republiku Hrvatsku i omogućili njezinu neovisnost i teritorijalnu cjelovitost.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.