Izraz sućuti i apel za pomoć hrvatskim braniteljima radnicima - pirotehničarima

29.06.2013. 11:02:14

Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba duboko dirnuta tragedijom pirotehničara, izražava iskrenu sućut obitelji pokojnog Ivana Dončevića, jednog od sudionika u štrajku pirotehničara, hrvatskog branitelja, suborca, prijatelja i oca dvoje djece, koji je na žalost izgubio nadu i snagu te je u očaju sam sebi oduzeo život.

Žalosni smo što je suicid branitelja uzeo još jednu žrtvu i što hrvatski branitelji ne vide nadu u život dostojan čovjeka u ovom društvu za koje su žrtvovali svoje najbolje godine i zdravlje te što su preživjeli na ratištima da bi si sami danas oduzimali život jer im je čak i nada uskraćena.

Hrvatski sindikat za humanitarno razminiranje iako duboko potresen gubitkom prijatelja i suborca, nastavlja štrajk i borbu za dostojan život od svog rada.

Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba im daje punu potporu.

Apeliramo na sve odgovorne da zaustave tragediju hrvatskih branitelja radnika!

Uz poštovanje,

Predsjednik Zajednice udruga

HVIDR-a Grada Zagreba

mr. sc. Mirko Ljubičić

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.