IZVANREDNA KONFERENCIJA HDZ-a

26.05.2016. 18:29:45

MILIJAN BRKIĆ "Apeliram na sve kolege iz koalicije da se prestanemo prepucavati preko medija. Neki me podsjećaju na onu bajku o ogledalima, tko je najljepši, tko je najdivniji", dodao je slikovito glavni tajnik HDZ-a. Nakon što je HDZ danas već održao jednu izvanrednu medijsku konferenciju na kojoj je glavna tema bio HNS-ov Ivan Vrdoljak, u 17.45 počela je nova medijska konferencija, a jedna je najavljena i za 27. svibnja u 17 sati. Da se nešto ozbiljno kuha u redovima HDZ-a znakovito je prema tim postupcima, ali i ako je suditi prema priči koja je uzburkala medijski prostor o potencijalnom izglasavanju nepovjerenja Tomislavu Karamarku od strane Mosta. Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a koji predsjeda ovom medijskom konferencijom, istaknuo je da ne zna što bi se to sutra tragično moglo dogoditi da Karamarko ne bude potpredsjednik Vlade. “Svaki dan se čujemo s Mostom. Partneri ne razgovaraju temeljem ucjena i ultimatuma. HDZ neće nikome dozvoliti da tako razgovara. Nikakve ucjene i ultimatumi ne dolaze u obzir. Samo razgovor, da se ne opterećuje hrvatska javnost”, rekao je Brkić koji je demantirao postavljanje ultimatuma od strane Petrova prema Karamarku. “Razgovaralo se i o opozivu Karamarka, ali nije bilo ultimatuma. Bitno je ono da Domoljubna koalicija s kolegama iz MOST-a krene raditi na problemima građana”, rekao je Brkić, prenosi N1. Brkić je dodao i da Karamarko uživa podršku kolega iz HDZ-a, ali i ostalih u koaliciji. Uvjeren je da će Vlada u ovoj postavi izdržati cijeli mandat i da priča o izlasku HDZ-a iz Vlade nije opcija. “Apeliram na sve kolege iz koalicije da se prestanemo prepucavati preko medija. Neki me podsjećaju na onu bajku o ogledalima, tko je najljepši, tko je najdivniji”, dodao je slikovito glavni tajnik HDZ-a. HRVATSKA U KRIZI! HDZ izlazi iz Vlade: Prijevremeni izbori mogući već u rujnu?!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.