"Izvjesite stjegove na pročelja dok Vukovar ne postane mjestom posebnog pijeteta"

11.09.2013. 13:59:08

"Apeliramo na ostatak drage nam Domovine, neka s nama budu u molitvi, neka se krunica moli ustrajno, slušajući apele za mir i dijalog. Izvjesite stjegove na pročelja, neka tamo ostanu dok Vukovar ne proglase mjestom posebnog pijeteta.", poručuju iz Stožera. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pozvao je sve Slavonce na prosvjedni mimohod molitvom u subotu 14. rujna. Polazište je u 12 sati s parkirališta hotela Dunav u Vukovaru. "Molimo sve prijatelje, branitelje, stradalnike, hranitelje i molitelje, pokažimo još jednom premijeru i sličnima koliko je u nama ljubavi za Vukovar i Domovinu.  Pokažimo premijeru Milanoviću i njemu sličnima da je Vukovar bio i ostat će Simbol te Domovine,paradigma patnje, domoljublja, hrvatstva, sinonim krvavog ostvarenja višestoljetne borbe hrvatskog naroda za samostalnost, očiti primjer što znači darovati život za svoje prijatelje, svoju obitelj, vlastiti Dom i Domovinu.", poručuju iz Stožera. Zbog teške materijalne situacije u kojem je hrvatski srednji sloj, kažu, na mimohod pozivaju "prijatelje Vukovara iz najbližih županija". "Povedite hrvatsku mladost, naš su ponos i dika. Apeliramo na ostatak drage nam Domovine, neka s nama budu u molitvi, neka se krunica moli ustrajno, slušajući apele za mir i dijalog. Izvjesite stjegove na pročelja, neka tamo ostanu dok Vukovar ne proglase mjestom posebnog pijeteta.", poručuju iz Stožera. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.