Izvještajni Sabor HSP AS: Ruži Tomašić još jedan mandat

17.06.2013. 11:57:03

Izvještajni Sabor HSP AS održan je, u nazočnosti izaslanika iz svih 20 županija s područja RH, grada Zagreba, BiH i iseljeništva, održan je u subotu u Zagrebu. Na Saboru su jednoglasno prihvaćena izvješća o održanim i provedenim izborima za Europski Parlament i izborima za predstavnička tijela lokalne uprave i samouprave. -Zaključeno je da je vodstvo stranke mudro, realno, dosljedno i vjerodostojno vodilo politiku stranke u proteklom periodu te svjetonazor koji baštinimo u svom programu, kazala je Kristina Čuljak, član predsjedništva HSP-a AS. Jednoglasno je potvrđen novi mandat Ruži Tomašić kao predsjednici stranke, prof. Ivanu Tepešu kao zamjeniku predsjednice, Peri Ćoriću kao Glavnom tajniku te svim drugim stranačkim tijelima koja su predložena da vode stranku tijekom nadolazećih izbora, zaključno sa parlamentarnim izborima za 8. saziv Sabora. -Usvojeno je niz odluka koje se odnose na organizacijsko-tehničke i financijsko-materijalne poslove u skladu sa važećim pozitivnim zakonima RH. Usvojen je i Statut HSP AS sa određenim izmjenama. Predsjedništvo stranke predložilo je Saboru usvajanje Deklaracije koja je jednoglasno prihvaćena kazala je Čuljak.   M.M. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.