Izvor iz Vlade: Mladen Bajić odlazi, ime nasljednika još se taji!

22.02.2014. 16:37:45

22.02.2014.

Je li moguće da će Mladen Bajić, već ga možemo nazvati kontroverznim državnim odvjetnikom, ustupiti nekome svoje mjesto?

Hrvatska će nakon 12 godina dobiti novog državnog odvjetnika. Još se ne zna tko će to biti, ali sigurno je da Mladen Bajiić odlazi s dužnosti, potvrdio je to izvor iz Vlade kako izvještava Novi list.

 

"Uvjereni smo da je 12 godina bilo više nego dovoljno. Osim toga, stoji i dalje sve što smo o Bajiću govorili u vrijeme dok smo bili u parlamentarnoj oporbi", tvrdi vladin dužnosnik.

 

"To neće biti nitko od sadašnjih Bajićevih zamjenika. Ali, ne zato što ti ljudi ne rade dobro, treba nam netko poznat, čovjek čvrstog karaktera, koji će javnosti biti određeno jamstvo kvalitete glavnog državnog odvjetnika. S druge strane, to sasvim sigurno neće biti ministar pravosuđa, o čemu se spekuliralo u medijima", nadodao je sugovornik Novog lista.

 
  • Autor: A.R.
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.