'Izvukli su me iz provalije pa ukrali 230.000 iz automobila'

30.10.2013. 10:13:26

izvukli-su-me-provalije-ukrali-230-000-automobila-slika-1379827

Iako se vozilo nakon nesreće zapalilo Omišanin je uvjeren da novac nije izgorio jer su u automobilu pronašli komadiće folije i papira u koje je novac bio zamotan, dok komadića novčanica nije bilo.

Omišanin Ibrahim Asani koji je 1. listopada preživio tešku nesreću optužuje svoje spasioce da su mu tijekom spašavanja ukrali 230.000 kuna koje je imao u automobilu. Omiški ugostitelj putovao je u Makarsku kako bi u tamošnjoj mjenjačnici 230.000 kuna promijenio u eure. Na putu prema Makarskoj je probio zaštitnu ogradu i sletio u provaliju. "Čovjeku koji je prvi došao do mene i koji me, nakon što sam ispao iz auta, probudio iz nesvjestice, rekao sam da u autu imam 230.000 kuna, no on mi je uzvratio kako auto gori i kako nema šanse da zbog novca riskira život jer bi lako moglo doći do eksplozije", ispričao je Asani za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako su za novac vrlo brzo doznali svi koji su sudjelovali u spašavanju, a radi se o 40-ak ljudi. Iako se vozilo nakon nesreće zapalilo Omišanin je uvjeren da novac nije izgorio jer su u automobilu pronašli komadiće folije i papira u koje je novac bio zamotan, dok komadića novčanica nije bilo. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.