Jadranka Kosor prekinula suradnju s IFIMES-om

14.10.2013. 09:10:24

jadranka-kosor-prekinula-suradnju-ifimes-om-slika-1242389

Ni pola sata nakon što je tekst objavljen na našem portalu, Kosor je nestala s popisa članova Savjetodavnog odbora

Jadranka Kosor u subotu je prekinula suradnju s ljubljanskim IFIMES-om u kojem je bila u savjetodavnom odboru, nakon što smo je obavijestili da taj čudni Institut vodi bitku protiv predsjednika Haaškog tribunala Theodora Merona koji je oslobodio naše generale, te predlaže Sergea Brammertza za Nobelovu nagradu za mir. Podsjetimo, Kosor se neugodno iznenadila kada smo joj rekli te dvije informacije. – Šokirana sam tim ocjenama Merona, one su potpuno suprotne svim mojim političkim i ljudskim stajalištima. Vjerujem da je Meron napravio pravu stvar ne samo za naše generale, nego za pravdu općenito – rekla nam je tada Kosor. Ubrzo nakon našeg razgovora javila nam je da je poslala e-mail Institutu u kojem se zahvaljuje na dotadašnjoj suradnji, te zatražila da je izbrišu sa svojih popisa i internetskih stranica. Ni pola sata nakon što je na našem portalu u subotu navečer objavljen tekst "Mesić i Kosor u institutu koji je predložio Brammertza za Nobela", Kosor je na internetskoj stranici IFIMES-a izbrisana s popisa članova Savjetodavnog odbora. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.