'Jako je grunulo, mislili smo da je bomba iz 2. svjetskog rata'

04.07.2019. 14:04:42

Do eksplozije je došlo u ugostiteljskom objektu u Umagu, pri čemu su oštećeni prozori i vrata na jednome restoranu, kao i prozori u zgradi. Navodno je curio plin u lokalu Ma to vam je tako gurnulo da smo u prvi mah pomislili da se radio o nekoj zaostaloj bombi iz Dugog svjetskog rata. Na svu sreću meni su prozorska stakla ostala čitava, ali onima koji imaju ulaz bliže restoranu nisu bili te sreće. POGLEDAJTE VIDEO

'Jako je grunulo, mislili smo da je bomba iz 2. svjetskog rata' _ 24sata

Riječi su to starije gospođe koja živi neposredno do restorana Kažeta, a kojeg u najmu u Ulici Sv. Mihaela u Umagu u samome središtu grada ima jedna Međimurska obitelj. Njemu je eksplozija znatno oštetila ugostiteljski lokal, a kako nam ukratko rekao vlasnik nikome se nije zamjerio. Zasada se još uvijek ne zna koji je uzrok eksplozije, ali se sumnja da bi to mogao biti curenje plina iz neke od boca u kuhinji.

Foto: Facebook/JVP Umag

Materijalna šteta je velika, jer osim inventara restorana uništeno je i podosta prozora privatnih osoba uokolo. Policiji očevid koji je tijekom četvrtaka provodio trenutno je obustavljen, a nastaviti će se u petak kada će istarskim kolegama se pridružiti i djelatnici iz Zagreba. Što će zajedno otkriti znat će se uskoro. Dok se očevid ne završi, djelom ulice gdje se restoran nalazi zabranjeno se kretati, a policija i zaštitari sve pješake upućuju u okolne ulice.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.